Permanent hårborttagning

Jag arbetar med Diatermi eller Depilar som metoder för permanent hårtborttagning eller reducering av generande hårväxt. Diatermi eller epilering innebär att genom att använda en väldigt tunn nål  går ner i hårsäcken och bränner bort näringstillförseln med växelström kan få hårsäcken att sluta växa. 

Diatermi

Diatermi - 5-10 min 280:-
Diatermi- 15 min 335:-
Diatermi- 20 min 395:-
Diatermi- 30 min 450:-

Med hjälp av Diatermi kan man även ta bort fibrom (hudflikar) samt kärl och cherryspots i ansiktet. 
Borttagning av fibrom/kärl- 15 min 450:-

Du kan alltid boka en kostnadsfri konsultation och få svar på dina frågor. 

Depilar System Behandling

Depilar- Överläpp eller haka 15 min  370:-
Vaxning inkl. Depilar System

Depilar- Överläpp och haka/hals  15 min 580:-
vaxning inkl. Depilar System

Depilar- Bikinilinje 15 min 700:-
Vaxning inkl. Depilar System.

Depilar- Armhålor 15 min 700:-
Vaxning inkl Depilar System


Depilar- Halva ben 45 min 1400:-
Vaxning inkl Depilar System

 

Vad du kan förvänta dig

För att kunna avlägsna så mycket som möjligt av hårväxten, skal man med jämna och regelbundna mellanrum (normalt 2 - 4 veckor i ansiktet och 4-6 veckor på kroppen) genomgå behandling over en period på 16 – 24 månader avhängigt af var på kroppen der behandlas.
 
Både växtcykel och mängd hårfolliklar varierar på olika områden av kroppen. Dessutom varierar mängden hår från person till person eftersom detta är ärftligt och alltså genetiskt bestämt.
 
För att uppnå bäst resultat är det viktigt att vara regelbunden under haka behandlingsperioden. Vi rekommenderar intervall mellan behandlingarna på 2-4 veckor för behandlingar i ansiktet och ca 3-6 veckor för behandlingar på kroppen. Att vara regelbunden med behandlingarna betyder också att man undviker att ”hoppa över” en hårgeneration. Om hårfolliklarna inte behandlas i rätt tid, kan nytt hår uppträda kort efter det att behandlingarna upphört och den samlade behandlings perioden bliver förlängd. Dessutom har alla sin egen uppfattning om när han/hon anser sig färdigbehandlad oberoende om hur mycket hår som återstår.
 
Alla hår är inte aktiva samtidigt och eftersom vissa hår genetiskt är programmerade att bli aktiva om 3 månader, 2 år eller 12 år framåt. Därför måste man acceptera, oberoende av hårborttagningsmetod, att nya hår kan växa fram efterhand och det är därför ytterligare behandlingar kan bli nödvändiga.