-

 En Härlig Salong 

Hudvård, hälsa och skönhet på Kungsholmen

                Boka din behandling på Boka Direkt

Ekologiska Ansiktsbehandlingar
med produkter från Maria Åkerberg

 

Pure Cell Treatment - levande Celler 60 min 1495:-

Pure Cell Treatment är en ny unik ansiktsbehandling där levande celler används för att stärka alla hudtyper och hudtillstånd. Som först i världen har Maria Åkerberg lyckats odla fram färska celler från Rosenrot och bevara dem levande så att huden får dra nytta av alla dess fördelar. Behandlingen passar alla hudtyper men extra bra till en stressad, mogen hud. Huden rengörs och peelas, vi använder både en salt peeling och mjölksyra. I två olika steg slussas cellerna ner i huden. Du får en kraftfull massage som sätter fart på cirkulationen och behandlingen avslutas med mask.

Ca 60 min


MÅ Facial Treatment Lyx 90 min 1150:-
En längre och lyxigare ansiktsbehandling för dig som verkligen vill njuta och koppla av. Behandlingen inleds med en avslappnande ryggmassage följt av rengöring, hudanalys, peeling efter hudtyp, ånga, portömning, formning av bryn, dubbelmask, masage av ansikte och dekoltage samt avslutande produkter. I behandlingen ingår en handmassage medan du ligger i mask. Passar alla hudtyper.  Vi ger dig gärna produktråd och behandlingstips som passar just din hud. 
ca 90 minMÅ Classic Facial Treatment 60 min 795:-

En klassisk ansiktsbehadling som passar alla hudtyper. Rekommenderas som en första behandling eller som underhållande behandling 3-4 gånger per år.  Behandlingen förebygger hudens ålderstecken, ger bättre lyster, verkar avslappnande, motverkar pormaskar. I behandlingen ingår  rengöring, peeling, portömning, massage av ansikte, axlar och nacke, anpassad mask samt avslutande produkter.  Vi ger dig gärna en hudanalys och rådgivning för hur du skall ta hand om din hud på bästa sätt. Ca 60 min.


MÅ Facial Treatment Moist 45 min 650:-

En behandling för alla hudtyper som behöver massor av fukt. Det här är en energikick för trött hud och en behandling som förbättrar hudens lyster och spänst. Behandlingen innehåller rengöring, peel med Aha-syra, fuktserum, massage och fuktgivande mask samt avslutande produkter. 


Denna behandling kan göras som kur: 5 behandlingar, 1 behandling per vecka. 


MÅ  Facial Treatment Anti- Age  60 min 850:-

En anpassad behandling för mogen hud. Här fokuserar vi på att förbättra hudens lyster, jobba uppstramande och aktiverande, motverka pormaskar samt förebygga ålderstecken. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ånga och lätt portömning, massage av ansikte och dekoltage, anti-age serum, uppstramande mask samt avslutande produkter. Vi ger dig gärna en hudanalys samt rådgivning av produkter och behandlingar för att du skall kunna ta hand om din hud på bästa sätt. Ca 60 min 

MÅ Facial Treatment Clearing 45 min 650 :-

En behandling som motverkar acne och oren hud samt verkar inflamationshämmande. I behandlingen ingår rengöring, peel med Aha-syra, clearing serum, akupressurmassage, rengörande mask och avslutande produkter. 


Denna behandling kan göras som kur: 5 behandlingar, 1 behandling per vecka.