-

 En Härlig Salong 

Hudvård, hälsa och skönhet på Kungsholmen

                Boka din behandling på Boka Direkt

Dermapen

 

Dermapen är en avancerad, fraktionerad nålningsbehandling som ökar hudens produktion av kollagen. En behandlingsteknik som använder sig av 12 tunna nålar för att vertikalt penetrera huden genom ett vibrerande nålhuvud. När munstycket flyttas över hudytan stansas tusentals mikroskopiska kanaler som stimulerar den naturliga kollagenbildningen. Under behandlingen slussas dessutom aktiva ämnen ner i huden,så att den får en utomordentlig boost samtidigt som kollagentillväxten ökar. Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av fraktionerad laser, men dock med mycket mindre biverkningar och kortare återhämtningstid.


 Behandlingsmetoden är också mer effektiv än microdermabrasio. Vid varje behandling används sterila engångs-nålhuvuden, som byts ut efter varje behandling. Nålen ställs in på önskat behandlingsdjup, som beror på vilket område som behandlas och vilken indikation som ska åtgärdas.

Dermapen är så avancerad och säker att den kan användas på känsliga områden t.e.x nära ögon –ögonlock och näsan. Denna supermetod har minimalt med konvalescens om man jämför med fraktionerad laser.

Dermapen rekommenderas för behandling av:

  • Åldrad hud, fina linjer och rynkor
  • Röklinjer runt läpparna
  • Skintightening och föryngring
  • Bristningar
  • Acne ärr
  • Pigmenteringar och solskador
  • Stora porer

Hur många behandlingar behövs?

Beroende på vad du vill behandla och uppnå behövs olika många behandlingar. Generellt rekommenderar vi en kur på 4-6 behandlingar. Det är individuellt hur många som just du behöver och därför kan vi inte ge exakt antal för att uppnå just dina önskemål. Det ska gå ca 4-6 veckor mellan behandlingarna. Dermapen passar alla hudtyper och hudfärger och kan göras hela året om.

När kan jag se resultat?

Du kan se resultat redan efter en behandling. För mer långvarigt och markant resultat behövs en grundkur som minimum. Huden fortsätter att byggas upp i ytterligare 6-12 månader efter avslutad kur.
Är behandlingen smärtsam?

Vid behandling med de minsta nåldjupet känns det ytterst lite, om vi går djupare känns det mer, men ingen bedövning behövs.

Vilken konvalescens kan jag räkna med?

Du kan vara röd i 12-48 timmar beroende på hur känslig din hud är. De flesta kan återgå till normala aktiviteter dagen efter behandlingen. Makeup kan appliceras efter ett dygn.
De flesta kan återgå till normala dagliga aktiviteter direkt efter behandlingen.
Efter avslutad behandling förbättras hudkvaliteten under de följande 3-4 månaderna.