-

 En Härlig Salong 

Hudvård, hälsa och skönhet på Kungsholmen

                Boka din behandling på Boka Direkt

Lär känna oss lite bättre

En Härlig Salong öppnade 2007, sedan 2010 drivs salongen av Jennie Wikdahl.  Vi har som mål att erbjuda dig som kund god service, kunskap och resultatinriktade produkter och behandlingar.

Vi vill gärna uppfylla dina förväntningar och hoppas att du ska känna dig nöjd med att ha valt oss. 


En Härlig Salong är en hemtrevlig, personlig salong med fyra behandlingsrum. Ljusa, lugna och behagliga trots att vi ligger mitt i gångstråket på Fleminggatan, Kungsholmen. Bara ett stenkast från Västermalmsgallerian. Här hittar du ett brett och varierat utbud av produkter från Maria Åkerberg, Dermalogica , Dr. Dennis Gross, Holistic, Klinta & Co mm. Vi är övertygade om att du kommer att hitta något du gillar. Ta dig en titt  här på hemsidan och i vår webshop 


Titta gärna in på vår hemsida med jämna mellanrum så missar du inte våra nyheter och erbjudanden! 

Om du har några frågor eller funderingar är du hjärtligt välkommen att kontakta oss. Vi hoppas på ett snart återseende! 


Vi som arbetar här

Jennie - Aukt. Hudterapeut/ 3-D Bryn/ Spraytan / Brasiliansk vaxning


Jennie äger och driver En Härlig Salong sedan 2010 och har arbetat inom skönhets och hudvårdsbranschen sedan 2003. Efter ett förflutet som frilansande Makeupartist / hårstylist tog hon sin examen som hudterapeut från St. Eriks Hudvårds-utbildning 2006. Hennes specialitet är vaxning och det är även hon som gör alla brasilianska vaxningar på salongen.  Victoria -Aukt. Hudterapeut/ Dermapen/ Spraytan

Victoria har funnits med på salongen sedan början av 2011. Hon  tog sin examen från Elisabethskolan  år 2001 är mycket erfaren i branschen. Hon brinner för resultatinriktade behandlingar och tycker mycket om att göra våra IPL. behandlingar. Hon ansvarar även för vårt medicinska hudvårdsmärke Dr. Dennis Gross. 

Kayo- Aukt. Hudterapeut


Kayo studerade på Privatskolan för Hudvård & Spa. Hon har stor erfarenhet inom hudvård, hälsa och skönhetsbranschen där hon både föreläser, bloggar men även har erfarenhet av att driva egen salong. 

Just nu pausar Kayo från En Härlig salong pga andra projekt men hon hjälper oss så fort hon har en lucka över. 

Ann- Certifierad Fransstylist/ Spraytan

Ann brinner verkligen för vackra fransar och ger dig gärna en vacker fransförlägning. När hon inte gör fransar kan hon hjälpa dig att få en vacker spraytan också.


Marie- Diplomerad Nagelteknolog/ Spraytan


Marie har tio års erfarenhet i nagelbranschen och är även utbildad Makeupartist. Med sin noggranhet och stora passion för vackra naglar gör hon dig garanterat nöjd. Hos Marie kan du även boka in spraytan. makeup och hårförlängning med extensions.

Ulrica- Legitimerad sjuksköterska

Ulrica är vår sjuksköterska och arbetar främst med Fillers och skinbooster behandlingar men även med hudföryngring, kemiska peeler samt medicinsk fotvård.

Ulrica är Leg Sjuksköterska sedan 1991  och har genomgått flera diplomerade utbildningar i estetiska behandlingar på Inject Academy. 


På Hods Medical genomgick jag kurser inom hudföryngring via radiovågsbehandling  och via Luxoro på Stureplanskliniken har jag gått utbildningar inom resultatinriktat hudvård med kemiska peeler.

2012 utbilade jag mig  till medicinsk fortterapeut på Axelsons Gymnastiska Institut