Depilar System

Depilar System använder sig av den senaste och mest avancerade forskningen i sin strävan efter att erbjuda en effektiv och enkel metod för permanent reduktion av oönskad hårväxt hos alla, oavsett kön, härkomst, hårfärg och hårtyp.
Genom att utnyttja forskningsresultat och erfarenheter från tidigare generationer av enzymbaserad hårborttagning, har experter kombinerat de proteolytiska enzymerna Trypsin och Chymotrypsin i Depilar System. Denna förbättrade enzymbaserade formula ger en effekt som överträffar liknande produkter på marknaden, som t.ex. tidigare generationer av enzymbaserade hårborttagningsprodukter och dyra laserbehandlingar.
Den förbättrade teknologin är lätt att använda och ger sensationellt bra resultat. Depilar System används omedelbart efter en vanlig vaxbehandling, sockervaxning (sugaring), hårborttagning med tråd eller pincett i avsikt att bryta ner de celler som är ansvariga för hårväxten.

Depilar En Härlig Salong

Depilar- Överläpp eller haka 15 min  370:-
Vaxning inkl. Depilar System

Depilar- Överläpp och haka/hals  15 min 580:-
vaxning inkl. Depilar System

Depilar- Bikinilinje 15 min 700:-
Vaxning inkl. Depilar System.

Depilar- Armhålor 15 min 700:-
Vaxning inkl Depilar System

Depilar- Halva ben 45 min 1400:-
Vaxning inkl Depilar System

Vad Kan du förvänta dig.

Både växtcykel och mängd hårfolliklar varierar på olika områden av kroppen. Dessutom varierar mängden hår från person till person eftersom detta är ärftligt och alltså genetiskt bestämt.
 
För att uppnå bäst resultat är det viktigt att vara regelbunden under hela behandlingsperioden. Vi rekommenderar intervall mellan behandlingarna på 2-4 veckor för behandlingar i ansiktet och ca 3-6 veckor för behandlingar på kroppen. Att vara regelbunden med behandlingarna betyder också att man undviker att ”hoppa över” en hårgeneration. Om hårfolliklarna inte behandlas i rätt tid, kan nytt hår uppträda kort efter det att behandlingarna upphört och den samlade behandlings perioden bliver förlängd. Dessutom har alla sin egen uppfattning om när han/hon anser sig färdigbehandlad oberoende om hur mycket hår som återstår.
 
Alla hår är inte aktiva samtidigt och eftersom vissa hår genetiskt är programmerade att bli aktiva om 3 månader, 2 år eller 12 år framåt. Därför måste man acceptera, oberoende av hårborttagningsmetod, att nya hår kan växa fram efterhand och det är därför ytterligare behandlingar kan bli nödvändiga.

vem kan behandlas?

Alla kan behandlas med Depilar System, under förutsättning att personen tål vaxning. De flesta kunder får bra resultat, men man kan naturligtvis inte ge några garantier eller löften om perfekt resultat för alla. Depilar System fungerar på alla hudtyper oberoende av hårfärg och hudfärg, hårtyp eller hudtyp.

Det enda som krävs är att längden på håren är minst 5 mm för att uppnå en effektiv vaxning. Det är viktigt att avlägsna alla synliga hår med roten, så att hårsäcken blir tom och öppen så att Depilar System kan tränga ned i folliklarna och förstöra hårväxten.
 
Depilar System är inte testat på djur.