Pedikyr

Skäm bort dina fötter med någon av våra härlig fotbehandlingar. En skön fotbehandling känns välgörande för hela kroppen.
Vi utför klassisk pedikyr och spa pedikyr och utför därmed behandlingar på friska fötter. Om du har problem med fotsvamp, nagelsvamp, diabetes, nageltrång eller kartnaglar rekommenderar vi att du besöker en Medicinsk Fotvårdare. 
Vi har avtal med Actiway och Friskvårdskuponger så du kan använda dina friskvårdspengar till alla våra fotbehandlingar och massagebehandlingar. 

Klassisk pedikyr

Klassisk fotvård som inleds med ett mjukgörande och behandlande fotbad. Därefter filas förhårdnader bort  och naglar och nagelband slipas och klipps. Behandlingen avslutas med en fotmassage och mjukgörande creme. 
50 min 595 :-

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos oss.


 

Fot & underbensmassage

Passar utmärkt för dig som är gravid, känner dig svullen, har träningsvärk eller ont i benhinnorna. Efter ett uppmjukande fotbad masseras dina fötter och underben med en anpassad olja eller balm. Du kan välja mellan relaxing, energy eller Cypress som med fördel används vid åderbråck, stärker venerna och är sammandragande.
30 min 395:-

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos oss. 

Spa pedikyr

Om du vill skämma bort dina fötter lite extra är det här rätt behandling. Efter ett uppmjukande fotbad filas dina fötter mjuka och  peelas med en saltscrub. Dina naglar och nagelband slipas och mjukas upp med nagelolja. Därefter får dina fötter en härlig inpackning med en fuktmask. Vi avslutar med en skön massage och mjukgörande creme 
75 min 750:-

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos oss.