Valentin Set

Ord. pris: 
448 kr
Pris:
349 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1693118
Du sparar: 
99 kr (22%)
Antal:
Finns i lager
Unna din valentine ett kit med välgörande kroppsprodukter i form av vår uppstramande kroppsolja Royal Body Oil och vår väldoftande lotion Body Lotion Beautiful. 
Erbjudandet innehåller:
1 st Royal Body Oil 125 ml
1 st Body Lotion Beautiful 250 ml

Royal Body Oil 125 ml och Body Lotion Beautiful 250 ml levereras färdigpackade 
i en röd organzapåse med handtag.

Royal Body Oil
Denna lyxiga anti-age-kroppsolja innehåller Havtorn och förföriska eteriska oljor av Neroli, Patschuli och Rosmarin, som tillsammans ger en ljuvlig doft. Den understödjer hudens egen skyddsfunktion och gör din kropp sammetslen.
Royal Body Oil togs först fram för att strama upp huden på magen efter en graviditet. Denna uppstramande effekt var naturligtvis något som många ville ha, och då inte bara efter graviditet. Därför tog försäljningen ordentlig fart, och Royal Body Oil blev snabbt den bästsäljande kroppsoljan i vårt sortiment.
Havtornsolja bidrar med en vårdande effekt för torra och sköra slemhinnor. Denna är även mjukgörande och stärkande, vilket gör Royal Body Oil till den bästa intimoljan vi kan erbjuda.
Body Lotion Beautiful
Denna uppmjukande och välgörande lotion motverkar torr hud och tillför en mild och fräsch doft.Kombinationen av växtoljor, vitaminer och Mjölksyra (AHA) hjälper huden att hålla en bra fukt- och fettbalans. Vi använder Mjölksyra från Sockerbetor och Sheasmör från vildväxande Sheaträd.
Eteriska oljor av Citron, Bergamott, Apelsin och Kardemumma gör din hud mjuk och väldoftande. Citronolja stärker blodkärlen. Bergamottolja lindrar eksem och psoriasis. Apelsinolja är uppfriskande och renande. Kardemumma är stimulerande och upplyftande.